İZMİT BELEDİYESİ SICAK ÇORBA HİZMETİYLE GÖNÜLLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR

İZMİT BELEDİYESİ SICAK ÇORBA HİZMETİYLE GÖNÜLLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR
Haberler

İZMİT BELEDİYESİ SICAK ÇORBA HİZMETİYLE GÖNÜLLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR

Sabahın erken saatlerinde işlerine veya okula giden vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların içini ısıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda dondurucu soğukların hissedildiği sabah saatlerinde Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil bölümü ve Kocaeli Üniversitesi önünde İzmit Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapıldı.

Vatandaşlar Memnun 

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde sıcak çorba hizmetinden yararlanan Emine Cebeci, “Böyle bir hizmeti burada görebilmek bizi çok mutlu etti. İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e bu konuda çok teşekkür ederiz. Gerçekten soğuk hava şartlarına rağmen emek verip bize bu imkânları sağlayarak yaptıkları sıcak çorba ikramı içimizi ısıttı. Başkanımıza yakışacak bir hizmet bu yüzden tekrardan çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

1 Nisan’a Kadar Sürecek

İzmit Belediyesi Mobil Çorba Dağıtım araçları 1 Nisan’a kadar Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil bölümü ve Kocaeli Üniversitesi ana girişinde sıcak çorba hizmetini sürdürecek. 07.30- 09.30 saatleri arasında mobil araç vasıtası ile İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri ekiplerince gerçekleştirilecek.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.