İZMİT BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE GİYİM DESTEĞİ

 İZMİT BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE GİYİM DESTEĞİ
Haberler

İZMİT BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE GİYİM DESTEĞİ

Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına öğrencilere birçok konuda destek veren İzmit Belediyesi, desteğini ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim çeki vererek sürdürdü. Askıda tablet, köylere internet, Kampüs İzmit ve kırtasiye çeki gibi destekleriyle ihtiyaç sahibi öğrencilerin her zaman yanında olan İzmit Belediyesi, şimdi de bin 180 aileye giyim çeki dağıttı.

Bin 180 Aileye

Vatandaşların sosyal ve ekonomik açıdan desteğe ihtiyaç duyabileceği her dönemde yanında olan İzmit Belediyesi, yeni eğitim öğretim sezonuna başlayan öğrencilerin temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da destek veriyor. Sosyal Yardım Değerlendirme Kurulu tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi aileler İzmit Belediyesinden giyim çeklerini teslim aldı. Bin 180 aileye giyim çeki dağıtan İzmit Belediyesi, çocukların eşit fırsatlarda büyümesine katkı sağlamak amacıyla ihtiyaç sahibi aileleri desteklemeye devam edecek.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.