KARDEŞ ELLER, GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAYI SÜRDÜRÜYOR

KARDEŞ ELLER, GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAYI SÜRDÜRÜYOR
Haberler

KARDEŞ ELLER, GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAYI SÜRDÜRÜYOR

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gıda Bankası, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılama ve destek olma konusunda büyük bir çaba gösteren Gıda Bankası, gıda israfını önlemeye yönelik çalışmalar sürdürüyor. Bu kapsamda Kardeş Eller projesine destek veren ortalama 20 süpermarket ve zincir mağazalar, gıda fazlası ürünleri Gıda Bankası’na teslim ederek projeye katkı sağlıyor.

Gıda İsrafı Önleniyor

İzmit Belediyesinin, sosyal belediyecilik anlayışıyla geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Kardeş Eller projesi, yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Gıda Bankası personelleri, belirli periyotlarla civardaki ortalama 20 süpermarket ve zincir mağazalardan süt, yumurta, unlu mamuller, sebze, meyve, kuru bakliyat gibi gıda fazlası ürünleri teslim alıyor. Alınan ürünler titizlikle temizlenerek paketleniyor.

Vatandaşlara Dağıtılıyor

İzmit Belediyesinin öz kaynaklarının yanı sıra Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün koordinesindeki Kardeş Eller projesi ile toplanan bağışlar da ihtiyaç sahiplerine en kısa sürede ulaştırılıyor. Kardeş Eller Gıda Bankası’na ulaştırılan gıda ürünleri, titizlikle en kısa sürede ve eşit olarak paylaştırılarak raflarda yerini alıyor. Gıda Bankası’na başvuran vatandaşlar ise Gıda Bankası’na gelerek hazırlanan paketleri teslim alıyor.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.